Yoga

” There is a way through every block.”

Kundaliniyoga
För dig som vill öka din självkännedom och få mer energi erbjuder Var dags rum kurser med fasta platser eller drop-in i kundaliniyoga.

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.

I och med att kundaliniyoga bygger på precisa tekniker är du garanterad en unik och kraftfull upplevelse där ingen av yogans ursprungliga delar läggs åt sidan. Yoga när den är som bäst!

Boka plats via helhetshalsanshus.bokadirekt.se

Yoga nidra
För dig som behöver få en stunds återhämtning erbjuder Var dags rum drop-in-klass i yoga nidra -lunchvila.

Yoga Nidra kallas också för yogisk sömn, och går ut på att kroppen får sova medan sinnet är vaket. Du vägleds genom din kropp och får guidning i din vila. Under avslappningen får du sätta en intention för vad du önskar ha mer av i ditt liv, vilket bidrar resterande delen av dagen.

Studier visar att yoga nidra höjer dopaminhalten i hjärnan och att regelbunden träning leder till minskad stressnivå. Yoga nidra är effektivare än en tupplur då sympatiska nervsystemet får vila.

Boka plats via helhetshalsanshus.bokadirekt.se

%d bloggare gillar detta: