Om Hanna

Jag är utbildad socialpedagog, steg ett terapeut med inriktning Kognitiv beteendeterapi och kundaliniyogalärare. Jag har flera påbyggnadsutbildningar ex. i traumaanpassad yoga, yinyoga, yoga nidra. Har kontinuerlig handledning, inriktning Kognitiv beteendeterapi och Acceptance and Committment therapy.
Har arbetat 10 år i Norrköpings kommun med barn (och deras föräldrar) i risk för placering, skolnärvaro, 10-12-årsverksamhet på fritidsgård och ungdomar på väg hem från placering.

Här kand läsa om min resa till Var Dags rum:

Innan jag blev egenföretagare på heltid kändes det som att det att det inte fanns någon luft i mitt liv. Vardagen susade förbi och brist på återhämtning ledde till stress, nedstämdhet och ångest som blåste bort mycket av glädjen i mitt liv. Jag trodde att om jag bara fanns lite mer för andra, presterade lite mer, och visade att jag kunde bita ihop och leva upp till mina höga krav, då skulle allt bli bra. En ohållbar plan, och till slut kraschade jag. Behovet av vila och återhämtning blev enormt och jag blev tvungen att lära känna mig själv från början. Som ett 1000-bitars pussel utspritt åt alla håll och kanter började jag läka.
Det här blev början till det som är Var Dags Rum idag. I början använde jag företaget till att finna vila i vardagen, och att få bli frisk, läka. Under den tiden i mitt liv insåg jag att det största hindret för mig som hjälpare var förnekandet kring vem jag var. Då jag började göra saker på ett nytt sätt, vila mera, säga nej, lyssna till mina egna önskningar, gå i samtal, yoga, ta hand om kroppen och meditera började jag sakta men säkert att må bra. Effekten av mitt ökade välmående var att jag blev bättre på att hjälpa andra, genom att jag kunde vara stark i den jag var. Jag utvecklade förmågan att förmedla ”Jag vet hur det är att lida”, ”jag är du och du är jag”, ”jag finns vid din sida och allt är som det ska”. Insikten om hur viktigt det är att vårda sig själv har lett till att jag nu lever ett liv i kärlek och gemenskap där jag får vara.
Nu är mitt mål att sprida kärleken vidare i världen med hjälp av min erfarenhet och kunskap, så att andra kan växa. Förhoppningen är att bidra till att vi får en lite bättre värld. Jag har hjälpt otaligt med människor att ta sig ur svåra livssituationer och jag älskar att vara med en liten bit på vägen, när du förändras i sin takt, att få stödja från djupet av mitt hjärta. Jag hälsar dig varmt välkommen att starta din förändring, oavsett om du väljer att göra det här eller någon annanstans.

Med värme/Hanna

%d bloggare gillar detta: