Referenser

Företag

Samarbetspartners sedan Var dags Rums start 2017; SMHI, Hyresbostäder, Yogarina och Studio CARMA, Fria Läroverken, Hälsomässan, Helhetshälsans hus, Evigheten, NKYC, Föreningen Spiritlight, Norrköpings kommun, Fitness24seven, Nilsson Kim, Yoga By Lina och Löparäventyret.

Privatpersoner

Yogamassage – som att vara i ett moln av värmande händer som trycker, hamrar, strömmar över kroppen under tiden som andningen fördjupas. Efteråt så pirrar det i olika kroppsdelar och kroppen är alldeles varm och flödande. Kan varmt rekommenderas. Hanna är smidig och närvarande under passet och har en underbar vilsam energi.

Ps. Kan tillägga att jag var piggare än vanligt på kvällen/Zorita Björlund

Sköna yogapass som både ger avslappning och energi och passar både mig som nybörjare såväl som mer erfarna utövare. Hanna som yogalärare är trygg, mjuk och lyhörd. Rekommenderas varmt! 🙏/Maria Bergquist

Att få komma till Hanna är något jag verkligen kan rekommendera. Bara att få komma in i hennes rum och sätta sig i fåtöljen blir ett lugn, Att få släppa ut allt som man har inombords. Att bara få prata, gråta, skratta och lätta på sitt hjärta.
Hanna är en bra lyssnare, vägleder en och man får ny energi när man varit hos henne. Mår du inte bra i själen och behöver vägledning. Eller bara få prata av dig. Gå till Hanna. Du lär inte ångra dig./Biggan Johansson

%d bloggare gillar detta: