Höstens yogakurser

Grunderna i yoga 10 tillfällen
Nyfiken på yoga?
I september startar kursen för dig som vill komma igång med yoga. Under 10 tillfällen lär du dig om: andning, mantran, meditation, fokuspunkter, hand- och kroppsställningar. Tekniker som ger energi, bättre förmåga att möta stress, mentalt välmående och balans mellan aktivitet och vila. Vid varje tillfälle inspireras du till att göra yogan till en del av din vardag, i form av en utmaning.
Kursen bygger på Kundaliniyoga, se info nedan.
Inga förkunskaper krävs, men kursen kan vara värdefull även för dig som redan utövar yoga. Kontakta Hanna vid funderingar.

Jag strävar efter trygghet och gemenskap i mina grupper och därför välkomnas max 10 deltagare. Gruppsalen på Helhetshälsans hus är rymlig så det går lätt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd.
Lägsta antalet deltagare för kursen är fem personer.

Dag och tid: Fredagar kl. 16:00-17:30 med start 11/9, uppehåll vecka 44, avslut 20/11.
Plats: Helhetshälsans hus i Norrköping
Ledare: Hanna Fremred, utbildad lärare i Kundaliniyoga, yinyoga och yoga nidra.
Kostnad: 1500 kr.
Anmälan: hanna@vardagsrum.nu
Betalning: Swish eller Wellnet

Yogakurs Balansera basen – 12 tillfällen
Vill du öka välmående och fördjupa din yogapraktik?
I september startar en unik kurs där yoga möter psykologi. Tonvikten är på yogautövande, men en bonus är att du får teoretisk kunskap om din bas, rotchakrat, både utifrån yogiskt och psykologiskt synsätt. Det kan tyckas mycket att lägga 12 tillfällen på ett enda chakra, men faktum är att här finns mycket att hämta.
Under 12 tillfällen får du lära dig om- och utöva yogapass kopplade till rotchakrat utifrån bl.a.; tillit, rädsla, att rota sig, gränser, dans, tecken på över- och underaktivitet i rotchakrat, beröring, näring, aktivera fötter och ben och svåra händelser.
Kursen ger en verktygslåda som gör att du kan lära känna dig själv på djupet. På så vis ökar kontakten med dina behov både i och utanför yogasalen. Yogapassen ger energi, bättre förmåga att möta stress, mentalt välmående och balans mellan aktivitet och vila. Mellan varje tillfälle inspireras du till att göra yogan till en del av din vardag, i form av en utmaning.
Kursen bygger på Kundaliniyoga, se info nedan.
Förkunskaper i Kundaliniyoga är att föredra, men det går även att delta som nybörjare, kontakta Hanna vid funderingar.

Jag strävar efter trygghet och gemenskap i mina grupper och därför välkomnas max 10 deltagare. Gruppsalen på Helhetshälsans hus är rymlig så det går lätt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att hålla avstånd.
Lägsta antalet deltagare för kursen är fem personer.

Dag och tid: Tisdagar kl. 18:30-20:00 med start 1/9, uppehåll vecka 44, avslut 24/11.
Plats: Helhetshälsans hus i Norrköping
Ledare: Hanna Fremred, utbildad lärare i Kundaliniyoga, yinyoga och yoga nidra.
Kostnad: 1800 kr.
Anmälan: hanna@vardagsrum.nu
Betalning: Swish eller Wellnet

Yogalärare, Hanna Fremred

Om Kundaliniyoga
Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran (ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.

Kundaliniyogan har ett flertusenårigt ursprung och fick sin stora spridning i västvärlden i slutet av 60-talet, då en man som hette Yogi Bhajan kom till USA och lärde ut teknikerna.Boka tid


%d bloggare gillar detta: